Gyakran Ismételt Kérdések

A mérleg nem GSM alapú.  Sigfox hálózatot használ a kommunikációhoz, amely a világ egyik leggyorsabban fejlődő IoT hálózata. Ez azt jelenti, hogy rendkívűl alacsony energiafelhasználással tud üzenetet küldeni, így nincs szükség ólomakkumulátorra a működéshez, mindössze 3 db ceruzaelemre. A három elemről akár több éves üzemidő is elérhető! A mérési adatok és beállítások webes felületen vagy okostelefon applikáción érhetők el. Ezen kívül a mérleg a kaptár belső hőmérsékletét is méri, illetve lopásvédelmi funkcióval rendelkezik. A felsorolt tulajdonságok teszik innovatívvá a piacon lévő más mérlegekhez képest.

Az üzemeltetés költsége kimerül a terméktámogatási díjban, ami tartalmazza a Sigfox hálózathoz való hozzáférést és a platformhasználatot. Ez éves szinten bruttó 4500 forintot takar. (Fix ár, nem függ az elküldött üzenetek mennyiségétől).

A vételár tartalmaz 1 darab Beehub Scale eszközt és az első éves terméktámogatási díjat. (A csomag a szükséges AA ceruzaelemeket nem tartalmazza biztonsági okokból.)

Annak érdekében, hogy akármikor kényelmesen elérhesse a felhasználói kézikönyvet, három módot biztosítunk ehhez. Letöltheti a weboldalról a terméktámogatás menüpont alatt, megtekintheti az online platformon a belépést követően illetve a telefonos applikáción keresztül is elérheti.

A készülék gyakorlatilag már a kibontáskor üzemkész állapotban van. Helyezze be az elemeket és olvassa be az eszköz oldalán található QR-kódot a telefonos applikációval, adja meg a szükséges adatait és már meg is történt a regisztráció. Innentől használatra kész állapotban van a termék. A BeeHub platformra beléphet az applikáció segítségével, vagy a beehub.hu oldalon a jobb felső sarokban található Platform belépés gombra kattintva. Amennyiben nincsen lehetősége a QR-kód beolvasására a telefonon, manuálisan is megadhatja a regisztrációhoz szükséges adatokat az applikációban.

A Beehub Scale rakodó kaptárak alá ideális, de igény szerint el tudunk készíteni olyan típust, amely fekvő kaptárakhoz is megfelelő.

A termékre 1 éves, mindenre kiterjedő garancia vonatkozik.

Egyéb kérdése van ?

Amennyiben nem talált választ kérdésére, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken. Igyekszünk mihamarabb válaszolni.

méh
Add to cart