Gyakran Ismételt Kérdések

A mérleg nem GSM alapú.  A Sigfox IoT hálózatot használja a kommunikációhoz, amely a világ egyik leggyorsabban fejlődő IoT hálózata. Ez azt jelenti, hogy rendkívül alacsony energiafelhasználással tud üzenetet küldeni, így nincs szükség ólomakkumulátorra a működéshez, mindössze 3 db ceruzaelemre. A három elemről akár több éves üzemidő is elérhető! A mérési adatok és beállítások webes felületen vagy okostelefon applikáción érhetők el. Ezen kívül a mérleg a kaptár belső hőmérsékletét is méri, illetve lopásvédelmi funkcióval rendelkezik. A felsorolt tulajdonságok teszik innovatívvá a piacon lévő más mérlegekhez képest.

Az üzemeltetés költsége kimerül a terméktámogatási díjban, ami tartalmazza a Sigfox hálózathoz való hozzáférést és a platformhasználatot. Ez éves szinten bruttó 5500 forintot takar. (Fix ár, nem függ az elküldött üzenetek mennyiségétől). Ezen kívül semmilyen egyéb költséggel nem kell számolnia.

A vételár tartalmaz 1 darab Beehub Scale táv kaptármérleget és az első éves terméktámogatást, melynek értéke 5500 Ft. (A csomag a szükséges AA ceruzaelemeket biztonsági okokból nem tartalmazza .)

Annak érdekében, hogy akármikor kényelmesen elérhesse a felhasználói kézikönyvet, három módot biztosítunk ehhez. Letöltheti a weboldalról a terméktámogatás menüpont alatt, megtekintheti az online platformon a belépést követően illetve a telefonos applikáción keresztül is elérheti.

A készülék gyakorlatilag már a kibontáskor üzemkész állapotban van, mindössze egy gyors regisztrációra van szükség. A regisztrációt két módon teheti meg:

  • Amennyiben még nem rendelkezik BeeHub eszközzel, úgy a platform.beehub.hu oldalon az eszköz regisztrálás gombra kattintva.
  • Abban az esetben, ha már rendelkezik BeeHub termékkel és elő regisztrációval, úgy lépjen be a webes platformra és kattintson a jobb felső sarokban található + ikonra.

A Beehub Scale rakodó kaptárak alá ideális, de igény szerint el tudunk készíteni olyan típust, amely fekvő kaptárakhoz is megfelelő.

A termékeinkre 1 éves, mindenre kiterjedő garanciát vállalunk.

Egyéb kérdése van ?

Amennyiben nem talált választ kérdésére, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken. Igyekszünk mihamarabb válaszolni.

méh
Add to cart