BeeHub Scale Kaptármérleg-GSM változat

94 990 Ft

A vételár tartalmazza az első éves hálózati kommunikáció és a felhő alapú platform használati díját. Az első évet követően ez a díj 6 000 Ft/év.

Elfogyott

Innovatív táv kaptármérleg extra funkciókkal

A BeeHub Scale egy Mobilhálózaton kommunikáló automata kaptármérleg. A legújabb technológiáknak köszönhetően a mérleg rendkívül alacsony fogyasztás mellett képes kommunikálni, melynek eredményeképpen akár 1 egész évig képes működni mindössze 3 ceruzaelem segítségével.* Igény esetén óránként  is küldhet üzenetet., hogy a lehető legfrissebb információk álljanak rendelkezésre. A mérleg adatait a webes felület mellett a külön erre a célra fejlesztett telefonos applikáción is nyomon követheti.

Főbb tulajdonságok
 • Magas minőségű német mérőcella
 • Könnyű, tartós alumíniumváz
 • Alacsony fogyasztás
 • Mozdítás esetén riasztás
 • GSM kommunikáció (2G hálózaton, amely a legjobb lefedettséget biztosítja)
 • SIM kártyát nem szükséges külön vásárolni hozzá, ezt a mérleg gyárilag tartalmazza és csak a hozzá tartozó SIM kártyával használható, amely a tulajdonoshoz van rendelve. (Ez biztosítja, hogy nincs értelme ellopni a mérleget, hiszen más nem használhatja)


BeeHub applikáció 1BeeHub applikáció 3BeeHub applikáció 2

SIM kártya, amely a mérleghez van rendelve!

A kaptármérleghez gyárilag jár SIM kártya, a mérleg csak ezzel a kártyával működik. Önnek nem szükséges előfizetést kötnie egyik mobilszolgáltatónál sem, illetve nem kell feltöltőkártyákkal bajlódnia. A mérleg hanszálatának mindössze egy éves díja van, ezen kívül semmilyen üzemeltetési költség nem merül fel.

Az éves terméktámogatási díj 6 000Forint. Az első éves költséget a mérleg vételára tartalmazza, tehát az éves díjat először az első évtől kezdve szükséges fizetni.

Webes felület

Innovatív méhészeti platformA kaptármérleg által mért adatok egy központi felhőben tárolódnak, melyek okostelefon applikáció vagy webes felület segítségével érhetők el.

A Platform jelenleg elérhető főbb funkciói

 • Kaptár súly, külső hőmérséklet és páratartalom értékek grafikus és táblázatos formában
 • Hordási grafikon a mért adatok alapján
 • Email értesítés minden mérésről
 • Kaptármérleg-mozdítás esetén azonnali riasztás E-mailben és a mérleg aktuális pozíciójának megjelenítése GPS alapján
 • A mérleghez tartozó kaptár tetszőleges elnevezése (Pl. Debrecen 2)

Hordási grafikon

Hordási grafikon

A hordási grafikon hétről hétre mutatja a kaptár tömegének változását, így nyomon követhető a gyarapodás vagy a csökkenés, azaz szám szerint látjuk, hogy a méhek hány kg mézet hordtak a héten. A rendszer kivonja az adott hét utolsó mért súlyértékéből az elsőt és az eredményt oszlopdiagramon ábrázolja. Amennyiben a héten gyarapodás történt, úgy az oszlop zöld, amennyiben csökkenés, akkor piros színű, illetve a különbséget szám szerint is leolvashatjuk Kg mértékegységben. A vízszintes tengelyen az adott hét számát látjuk az adott évben.

Szeretné kipróbálni a BeeHub platformunkat? Semmi akadálya!Belépés a platformra

Felhasználónév: demo

Jelszó: demo

Riasztás

A mérleg azonnal riasztja a tulajdonost, ha mozdítást érzékel. Ezt követően előre beállított időközönként küldi az aktuális pozícióját GPS alapján.

katalogus_letoltes

Hálózati lefedettség

A GSM változatú BeeHub Scale kaptármérleg 2G mobilhálózatot használ, amely a legjobb lefedettséggel rendelkezik, gyakorlatilag az ország teljes területén elérhető, ahogyan az alábbi térkép is mutatja:
lefedettség
A BeeHub rendszer fejlesztője a Micron Things Kft.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Shopping cart

close